Räjäytä motivaatiosi uudelle tasolle – Rock Every Day opastaa sinut huippusuorituksiin!”

 

Rock Every Day on täydellinen opas kaikille, jotka haluavat löytää motivaation kipinän ja saavuttaa huippusuorituksia joka päivä. Kirjassa käsitellään lukuisia käytännön vinkkejä ja neuvoja, jotka auttavat sinua kehittämään itseäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Tilaa nyt kirja hintaan 29.9€ +pk ja Saat:

Rock Every Day -Näin sytytät Motivaation kipinän kirjan 1 (151sivua) kotiin toimitettuna (Kirja lähetetään viimeistään seuraavana arkipäivänä) Norm hinta 29.9€

MITÄ IHMISET SANOVAT TÄSTÄ KIRJASTA

"Jos tämä kirja ei saa sinua tekemään asioita, niin sitten ei mikään!"

– Hanna

“Kiitos Janne, ihan mahtava kirja! Olen vasta alkumetreillä sen lukemisessa mutta jo nyt olen saanut paljon selkeyttä ja suuntaviivoja omalle polulleni kohti unelmia! Olin valmis muutokselle ja kirja tuli eteeni kuin tilauksesta! Selkeää tekstiä! Vahva suositus! Kiitos!!"

– Tuula Lotsari

“Rakenna kestävä motivaatio – Rock Every Day tarjoaa käytännön työkalut henkilökohtaiseen kasvuun ja menestykseen”

Rock Every Day on kirja, joka auttaa sinua rakentamaan kestävän motivaation ja saavuttamaan menestystä elämässäsi. Kirjassa esitellään käytännön työkaluja ja vinkkejä henkilökohtaiseen kasvuun, joiden avulla voit oppia tuntemaan itseäsi paremmin ja löytää oman potentiaalisi.

Kirjan tekijä Janne Immonen on asiantuntija ja yrittäjä, joka on itse kokenut haasteita ja onnistunutvoittamaan ne. Kirjassa jaetaan henkilökohtaisia tarinoita ja ne opastavat sinua, miten voit löytää sisäisen voimasi ja käyttää sitä tavoitteidesi saavuttamiseen.

Rock Every Day antaa sinulle konkreettisia työkaluja ja strategioita, joita voit käyttää päivittäin henkilökohtaisen kasvun ja menestyksen saavuttamiseksi. Kirja auttaa sinua ymmärtämään, miten voit motivoitua, välttää stressiä, asettaa realistisia tavoitteita ja ylittää omat rajoituksesi.

Jos haluat rakentaa kestävän motivaation ja saavuttaa menestystä elämässäsi, Rock Every Day on kirja sinulle. Se tarjoaa ainutlaatuisen näkymän henkilökohtaiseen kasvuun ja antaa sinulle tarvittavat työkalut saavuttaaksesi unelmasi.

MITÄ OPIT KIRJASTA?

MOTIVAATION KEHITTÄMINEN

Rock Every Day -kirja opastaa sinua kehittämään kestävän ja vahvan motivaation, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi elämässä. Kirja käsittelee motivaation psykologista taustaa ja antaa käytännön vinkkejä, miten voit ylläpitää motivaatiotasi päivittäin. Kirjassa esitellään myös tehokkaita työkaluja, joiden avulla voit löytää sisäisen motivaatiosi ja käyttää sitä tavoitteidesi saavuttamiseksi. Kirjan avulla voit oppia, miten voit ylläpitää korkeaa motivaatiotasoa ja välttää motivaation laskua stressaavissa tilanteissa.

Tavoitteiden asettaminen ja saavuttaminen

Rock Every Day -kirja tarjoaa käytännön neuvoja ja työkaluja tavoitteiden asettamiseen ja saavuttamiseen. Kirjassa esitellään tehokkaita strategioita, joiden avulla voit asettaa realistisia ja motivoivia tavoitteita elämässäsi, ja löytää keinot saavuttaa ne. Kirja antaa sinulle käytännön ohjeita, miten voit jakaa tavoitteesi pienempiin osiin, jotta ne ovat helpommin saavutettavissa. Kirjassa käsitellään myös sitä, miten voit ylittää omat rajoituksesi ja saavuttaa tavoitteesi, vaikka se tuntuisi aluksi mahdottomalta. Kirjan avulla voit oppia, miten voit käyttää tavoitteita ja niiden saavuttamista kasvun ja menestyksen saavuttamiseen elämässäsi.

MITÄ IHMISET SANOVAT TÄSTÄ KIRJASTA

"Kirjan kertomis tyyli oli juuri sellainen mitä todellakin tarvitsee, jos epäilee omia kykyjään. Se ei pyydä että tekisitkö näin, eikä myöskään totea että pitäisi tehdä näin, vaan se käskee sinun ryhdistäytyä ja alkaa tekemään asioita omalla tavallasi!"

– Hanna

“Kirja antaa uuden merkityksen sanonnalle tekijät tekee. Jannen tapa motivoida ja kannustaa on suorasanaisuudessaan ja yksinkertaisuudessaan yllättävä."

– Mikki Ylevä

MITÄ SEURAAVAKSI?

Tilaa kirja (Kirja lähetetään viimeistään seuraavana arkipäivänä)

Lue kirja

Inspiroidu ja Ota kirjan ohjeet käyttöön

TILAA KIRJA TÄSTÄ

TILAA ROCK EVERY DAY KIRJA:

Rock Every Day – Näin Sytytät Motivaation Kipinän (arvo 29.9€) 

ROCK YOUR DAY UUTUUS KIRJA “ROCK EVERY DAY”

KIRJA NÄYTTÄÄ SINULLE MITEN SYTYTÄT MOTIVAATION KIPINÄN, PIDÄT SEN YLLÄ JA PAINAT LISÄÄ KAASUA…

KATSO SISÄLLYSLUETTELO

Janne Immonen

MOTIVAATIOKIRJAILIJA, PUHUJA, YRITTÄJÄ JA KIINTEISTÖSIJOITTAJA

Janne Immonen on suomalainen EXITI:n tehnyt yrittäjä, hotellin omistaja, asuntosijoittaja liiketoimintavalmentaja, somepersoona ja kirjailija. Dynaamisena ja intohimoisena hän on innokas kertomaan tarinansa ja kokemuksensa maailmalle Rock Your Day:n kautta.

 

Saat nyt Rock Every Day kirjan (arvo 29.9€) Yhteishintaan vain 29.9€+3.9€ postikulut

TÄSSÄ ON “ROCK YOUR DAY” TAKUUNI

Tässä on todellakin NOLLA riski sinun puolellasi ja ei ole mitään syytä miksi et tilaisi tätä kirjaa!!

Minä lupaan sinulle että sinä oikeasti HYÖDYT tästä kirjasta, saat siitä älyttömästi hyviä vinkkejä, neuvoja ja selkeitä askelia mitä voit tehdä laittaakseni elämäsi ja busineksesi toiselle tasolla, tai minä palautan sinulle kirjaan käyttämäsi 14.95€ sekä postikulut 3.9€ ja saat kaiken lisäksi pitää kirjan.. Kuulostaako reilulta?

Totta, joten tilaa kirja nyt heti

P.S. Jos olet yksi niistä ihmisistä (kuten minä), jotka vain siirtyvät sivun loppuun, tässä on yhteenveto: 

 Monet ihmiset eivät yleensä saa elämässä mitä haluavat..Ongelma on siinä että yhteiskunta opettaa meille että on väärin haluta enemmän eikä meille kerrota mitä voimme tehdä. Enemmän haluaminen tuntuu melkein hävettävälle ja monta kertaa turhalle kun emme tiedä mitä tehdä.

Ymmärrän miten tänä päivänä on vaikea päästä elämässä eteenpäin, saada lisää motivaatiota, menestystä ja ennen kaikkea saada siihen apua. Tiedän miten vaikea tämän asian kanssa on toimia ja päästä eteenpäin. Olen ollut samassa tilanteessa. 

 Rock Your Day kirjoja on myyty yli 1000kpl ja Rock Your Day sanoma on levinnyt ympäri Suomea mm. Suomipopin, NRJ, Ylen ja Kauppalehden kautta. 

Asiakkaat sanovat: “Jos tämä kirja ei saa sinua tekemään asioita, niin sitten ei mikään!”

Tässä on ratkaisu 1. Tilaa kirja(kirja lähetetään viimeistään seuraavana arkipäivänä) 2. Lue kirja 3. Inspiroidu ja ota kirjan ohjeet käyttöön.

Muista jos et tee mitään et voi saavuttaa mitään.

Usein kysytyt kysymykset

DO NOT REMOVED OR EDIT THE FIRST ONE
Toimiiko tämä minulle ja kenelle kirja on tarkoittettu?
Olen kehittänyt Rock Your Day systeemiä ja ajattelua vuosia ja elämänlaatuni, tuloni ja vapauteni määrä on lisääntynyt ihan huikeasti.

Työntekijästä, yrittäjään, opiskelijaan..Se yksinkertaisesti toimii.

Ja minä TAKAAN että se toimii sinulla myös.

Kuten näet, jos jostain kumman syystä strategiat, työkalut ja ohjeet eivät toimi sinulla…

Minä palautan sinulle postikulut ja saat vielä kaiken lisäksi pitää kirjan itselläsi

Onko sähköinen versio tai äänikirja saatavana?
Kyllä, jos suosit e-kirjaa, niin se on saatavana. Äänikirjaa ei ole tällä hetkellä.

E-kirjan voit tilata pienellä lisämaksulla kirjan yhteydessä ja pääset lukemaan sitä samantien.

Miten tämä on erilainen kun muut kirjat?
Ensinnäkin..

Kaikki mitä tässä kirjassa kerron olen itse testannut ja todennut toimiviksi. Näille samoilla ohjeilla olen rakentanut, omaa elämääni, yrityksiä ja busineksiä. Ja tulokset ovat nähtävissä.

Tämä kirja ei ole pelkän tutkimustyön tulos vaan kaikki olen omassa elämässä tekemällä testannut ja vain kaikki parhaat osat on otettu kirjaan mukaan.

Ja sinä saat kaiken tämän tiedon tiivistettynä 115 sivuun.

Mitä tarkalleen saan??

Saat 115 sivuisen Rock Every Day kirjan kotiin toimitettun sekä e-harjoitustyökirjan Näin saat mitä haluat.

Milloin kirjani saapuu?
Kun painat tilaus nappia tällä sivulla vahvistaaksesi tilauksesi, sinun kopiosi kirjasta lähetetään joko samana arkipäivänä tai viimeistään seuraava.

Riippuen postin aikatauluista, normaalisti kirjan pitäisi tulla 7 päivän sisällä tilauksesta

Jos tilasit digitaalisen version kirjasta, niin saat sen samantien.

Ja, ei et voi tulla hakemaan kirjaa etkä saa tätä mistään kaupasta.

Voinko tulla hakemaan kirjan?

Valitettavasti et. Kaikki kirjat ovat keskusvarastolla ja kirjojen lähetys systeemi on lähes automatisoitu. Kun tämä prosessi on automatisoitu pystymme lähettämään kirjoja  pienillä lähetys ja toimituskuluilla.

Kun tilaat kirjan tämän sivun kautta saat sen kaikkein nopeiten ja helpoiten.

Onko Rock Every Day kirjassa todella 100% rahat takaisin takuu?
Kyllä, todellakin on! Sinulla on 30-päivän rahat takaisin takuu, jos kirja ei ole sinulle sopiva tai et pidä siitä. Annan sinun jopa pitää kirjan kaiken lisäksi.

Joten mene ja paina sitä tilausnappia!