+358 40 1259 291

ANSAITSE JA VAURASTU

SIJOITA ASUNTOIHIN JA KIINTEISTÖIHIN YRITYKSEN KAUTTA

Sinun elämäsi, Sinun sääntösi

Rock Your Day Mediassa:

Opi miten pärjäät haasteellisessa sijoitustustilanteessa

Opi miten kasvatat nopeammin varallisuuttasi yrityksen kautta

Luo pidemmän aikavälin strategia millä luot merkittävän varallisuuden ja pärjäät joka markkinnassa

Tilaa Real Estate Next Level

Jos haluat oppia, miten sijoitat asuntoihin ja kiinteistöihin tehokkaasti yrityksen kautta, hyödyntää ALV:tä, nostaa maksimaalisen osingon arvojen nostolla, saada lainaa sekä kasvattaa sijoitusvarallisuuttasi, olet tullut oikeaan paikkaan. Tämä kurssi on suunniteltu juuri sinulle.

TÄMÄ ON SE ASUNTOSIJOITUSVALMENNUS, JOKA VOI MUUTTAA ELÄMÄSI!

 

 1. Opi sijoittamaan yrityksen kautta: Saat kattavan ymmärryksen siitä, miten yrityksen kautta sijoittaminen toimii, mukaan lukien erilaiset sijoitusmuodot ja -strategiat.
 2. Hyödynnä veroetuja: Opit tunnistamaan ja hyödyntämään yrityksen kautta sijoittamisen tarjoamia veroetuja, kuten vähennyksiä ja hyvityksiä.
 3. Arvon nostaminen strategisesti: Saat taidot arvioida, milloin ja miten asuntojen ja kiinteistöjen arvoja kannattaa nostaa maksimoidaksesi sijoituksesi tuoton.
 4. Osingon optimointi kiinteistöistä: Opit, miten maksimoida osinkotulot kiinteistöinvestoinneilla, mukaan lukien arvonkorotusten ja vuokratulojen tehokas hyödyntäminen.
 5. Varallisuuden kasvattaminen yrityksen kautta: Opit strategioita ja menetelmiä, joilla voit kasvattaa varallisuuttasi yrityksen kautta sijoittamalla, hyödyntäen erilaisia rahoitus- ja investointivälineitä.
 6. Yrityslainojen saaminen ja edullisen lainan hyödyntäminen: Saat tietoa siitä, miten hankkia yritykselle lainaa ja neuvotella edullisista lainaehdoista sekä miten optimoida lainojen verohyödyt.
 7. Yrityssopimusten hyödyt: Opit, mitä hyötyjä erilaiset yrityssopimukset voivat tarjota ja miten neuvotella niistä yrityksesi eduksi.
 8. Sijoituskohteiden valinta: Saat ohjeita siitä, millaisia sijoituskohteita kannattaa yritykselle hankkia ja miten arvioida niiden potentiaalia.
 9. ALV:n hyödyntäminen: Opit, milloin ja miten voit vähentää ALV:tä sekä saada suurimman mahdollisen hyödyn ALV-järjestelmästä sijoitustoiminnassasi.
 10. Voittavan sijoitusstrategian luominen: Kehitä voittava sijoitusstrategia yrityksen kautta sijoittaen, joka minimoi riskit ja maksimoi tuotot.
 11. Riskien hallinta: Opit keinoja vähentää omaa riskiäsi yrityksen kautta sijoittaessa ja suojaamaan investointeja markkinavaihteluilta.
 12. Oikean yhtiörakenteen valinta: Saat ohjeita oikean yhtiörakenteen valintaan sijoitustavoitteidesi mukaan, mukaan lukien Asunto Oy:n, Kiinteistö Oy:n ja muiden yritysmuotojen vertailu.
 13. Omaisuuden hankinta yrityksen nimiin: Opit, miten ostaa omaisuutta, kuten asunnon tai auton, yrityksen nimiin tavalla, joka on sekä taloudellisesti kannattavaa että veroteknisesti optimaalista.

Nämä ratkaisut tarjoavat kattavan lähestymistavan yrityksen kautta tapahtuvaan sijoittamiseen, varmistaen, että olet hyvin varustautunut tekemään tietoisia päätöksiä ja hyödyntämään yrityksesi taloudellista potentiaalia.

VALMENTAJASI

JANNE IMMONEN

Janne Immonen, tunnettu kiinteistösijoittaja, yrittäjä ja tv-kasvo, tarjoaa esimerkillään inspiraatiota ja suuntaa niille, jotka ovat matkalla kohti omaa sijoitusmenestystään. Alkaen vuodesta 2014, hän on näyttänyt, mitä määrätietoisuudella ja strategisella suunnittelulla on mahdollista saavuttaa kiinteistömarkkinoilla. Hankittuaan 15 asuntoa lyhyessä ajassa, Janne onnistui vapautumaan päivätöistään, mikä on monen sijoittajan tavoite.

Vuonna 2015 Janne perusti ensimmäisen yrityksensä, ottaen rohkean askeleen yrittäjänä ja osoittaen, että innovatiivisella lähestymistavalla voi olla merkittävä vaikutus. Hän hankki yritykselle kolme asuntoa ilman omaa pääomaa on osoitus myös siitä, että oikeilla strategioilla ja oivalluksilla voi kiertää perinteiset rahoitusesteet.

Vuoden 2017 aikana Janne teki rohkean liikkeen ostamalla hylätyn kiinteistön ja muuttamalla sen autonomiseksi hotelliksi. Tämä innovatiivinen projekti myös näytti, kuinka teknologiaa voidaan hyödyntää majoituspalveluiden uudelleenajattelussa.

Vuonna 2022, kun hän myi Condo Group -yrityksensä, Janne osoitti, että oikea-aikainen irtautuminen voi olla yhtä tärkeä osa menestyvää sijoitusuraa kuin oikean kohteen valinta. 

Tämän jälkeen päätös siirtyä luxus uudiskohteisiin ja hankkia kokonainen kerrostalo kertoo jatkuvasta halusta tutkia uusia mahdollisuuksia ja strategioita sijoittamisessa. Hän ei pelkästään tavoittele henkilökohtaista menestystä, vaan on myös valmis jakamaan oppinsa ja kokemuksensa, toimien suunnannäyttäjänä ja valmentajana niille, jotka pyrkivät omilla sijoitusurillaan kohti menestystä. Jannen tarina kannustaa meitä kaikkia olemaan rohkeita, innovatiivisia ja jatkuvasti oppimaan – hän on todellinen esimerkki siitä, miten visionäärisellä lähestymistavalla ja sitoutumisella voi saavuttaa poikkeuksellisia tuloksia kiinteistösijoittamisessa.

AIKA OTTAA SEURAAVA ASKEL KOHTI UNELMIASI 

 

VARAA ILMAINEN  STRATEGIAPUHELU

ASIAKASKOKEMUKSET

Mitä Asiakkaamme Sanovat

"Valtavasti koottua tietoa asioista, joita et suoraan netistä löydä. Jos vähänkään kiinnostaa perinteisestä asuntosijoittamisesta poikkeava asuntosijoittaminen, niin suosittelen tätä vahvasti! Parasta oli nippelitieto, jota ei muualta löydy muuta kuin kovasti kaivamalla ja todennäköisesti paljon isomman vaivan ja rahan joutuu siitä maksamaan."

Sari

 

"Kannattaa rohkeasti osallistua, vaikka aiheen sisältö olisi vielä tällä hetkellä kalpea aavistus televasta. Koskaan ei pidä sulkea mahdollisuutta pois. Vaikka asia ei juuri nyt ole ihan ajankohtainen, niin silti tällainen vie omaa ajattelua eteenpäin ja antaa itselle mahdollisuuden olla avoin kaikille asioille, unelmille ja mahdollisuuksille."

Mari

 

"Tosi paljon hyvää ja arvokasta taustatietoa siitä, kuinka voi ulkoistaa omia töitä esim kalustettujen tai airBnB asuntojen vuokrauksessa. Esimakua suuremmasta kiinteistön ostamisesta. Jatkossa on huomattavasti helpompi lähteä suunnittelemaan tulevaa. Jannen mieletön tapa kertoa, mitä kaikkea kannattaa huomioida jo ennakkoon. Nyt on paljon rohkeutta."

Pia

 

"Huikea paketti tietoa tiivistettynä yhteen päivään. Kalustettujen huoneistojen vuokrauksen, itsepalveluhotellin ja yhtiöllä sijoittamisen raamit käytiin läpi ja oli mielenkiintoisia tosielämän esimerkkejä tekijöltä. Tosi tyytyväinen olen sisältöön ja käytettyyn aikaan. Tietoa tuli huikeasti ja hyvin käytännönläheisesti samalla. Työkaluja suoraan käteen."

Tiina

 

"Loistavaa tietoa aiheesta Jannen vankalla kokemuksella."

Jaana

 

"Kannattaa ehdottomasti osallistua, jos kalustettujen asuntojen vuokraus tai kokonaisten kerrostalojen osto kiinnostaa. Tieto siitä, että asia tuntuu aluksi isolta pelotti, mutta nyt ei niin paljon enää jännittäisi, kun sai hyvää tietoa Jannelta."

Elina

 

Kurssi antaa sinulle itsevarmuuden ja tietotaidon sijoittaa fiksusti ja tuottavasti kiinteistöihin yrityksen kautta. Opi käyttämään veroetuja hyväksesi, optimoimaan osinkotulot, hankkimaan edullista lainaa ja kasvattamaan sijoitusvarallisuuttasi strategisesti. Tämän kurssin avulla voit luoda oman sijoitusimperiumisi, tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ja minimoida sijoitusriskit. Nauti vapaudesta ja taloudellisesta riippumattomuudesta, jotka seuraavat, kun hallitset kiinteistösijoittamisen salat yrityksen kautta. Liity nyt ja aloita matkasi kohti sijoitusmenestystä!

REFERENSSIT

CONDO GROUP EXIT

HOTELLI VANHA POSTITALO

Autonominen hotelli 18 huoneistoa

RAHULIHOMES

Luxus asuntoja Jyväskylässä AIRBNB

PANKKITALO

2800m2 16 asuntoa, 10 liiketilaa ja 10 varastoa

VUOKRATTUJA ASUNTOJA

+5 milj €

YRITYKSIA

4

EXIT

1

OMIA KIINTEISTÖJÄ JA ASUNTOJA

n.5000m2

Älä jätä yrityksesi ja henkilökohtaisen varallisuutesi tulevaisuutta sattuman varaan – joka päivä ilman kurssin oppeja on menetetty mahdollisuus kasvattaa sijoituksiasi ja turvata taloudellinen vapaus

VALMENNUKSIEN JÄLKEEN TIEDÄT

Miten rakentaa monipuolisen asuntosijoitus strategian

Opi miten kasvatat nopeammin varallisuuttasi yrityksen kautta

Miten teet rahaa joka tilanteessa

Miten hankit asuntoja ja kiinteistöjä yrityksen kautta

 

VARAA ILMAINEN STRATEGIAPUHELU

TÄSSÄ ON “ROCK YOUR DAY” TAKUUNI

Tässä on todellakin NOLLA riski sinun puolellasi ja ei ole mitään syytä miksi et pyytäisi tätä kirjaa!!

Minä lupaan sinulle että sinä RAKASTAT tätä kirjaa, saat siitä älyttömästi hyviä vinkkejä, neuvoja ja selkeitä askelia mitä voit tehdä laittaakseni elämäsi ja busineksesi toiselle tasolla, tai minä palautan sinulle postikuluihin käyttämäsi 9.95€..(Ja, saat kaiken lisäksi pitää kirjan!)

Totta, sinun ei tarvitse lähettää kirjaa takaisin. Yksinkertaisesti lähetä sähköpostilla tilauksesi numero ja saat rahasi takaisin ilma ylimääriä kysymyksiä.
Kuulostaako reilulta?

 

FAQ – USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 

Mitä hyötyjä saan valmennuksesta?

Opit strategioita ja tekniikoita, joiden avulla voit viedä kiinteistöinvestointisi seuraavalle tasolle. Investoinnin arvo on suoraan verrannollinen siihen, kuinka paljon arvostat oman sijoitusportfoliosi kasvattamista.

Mitä menetän, jos jätän tämän valmennuksen väliin?

Saatat menettää mahdollisuuden parantaa sijoitustaitojasi ja siten menettää potentiaalisia tuottoja. Jokainen päätös, jota et tee, on mahdollisuus, joka jää hyödyntämättä.

Eikö minun pitäisi odottaa, kunnes olen varmempi taloudellisesta tilanteestani?

Investoinnin aloittaminen ei ole kiinni täydellisestä hetkestä. Se on kiinni päätöksestä aloittaa. Kuten sanotaan, paras aika istuttaa puu oli 20 vuotta sitten. Toinen paras aika on nyt.

Voinko todella soveltaa näitä oppeja omaan sijoitusstrategiaani?

Ehdottomasti! Valmennus on suunniteltu monipuolisesti eri sijoitustasojen mukaan. Tarjoamme sekä perustietoa että syvällisempää koulutusta, joten saat tarvitsemasi tuen.

Minulla ei ole suurta pääomaa sijoittaa, onko valmennus silti minulle?

Kyllä! Valmennuksessa opetetaan, miten voit hyödyntää erilaisia strategioita ja lähestymistapoja, myös pienemmällä pääomalla. Kiinteistömarkkina ei ole vain suurille pelaajille.

Olen ollut mukana erilaisissa kursseissa aiemmin ilman suurta menestystä. Miksi tämä olisi erilainen?

Tavoitteenamme on antaa sinulle työkaluja ja tietoa, jotka voit soveltaa käytäntöön. Menestyksesi riippuu myös omasta sitoutumisestasi, mutta olemme täällä auttamassa joka askeleella.

Aikani on rajallinen. Miten voin integroida valmennuksen kiireiseen aikatauluuni?

Ymmärrämme, että aika on arvokasta. Siksi olemme suunnitelleet valmennuksen joustavaksi ja tehokkaaksi. Voit osallistua koulutuksiin omalla ajallasi ja hyödyntää materiaaleja silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Onko minulla tarvittava tietotaito osallistuakseni?

Jokainen on tervetullut valmennukseen, riippumatta aiemmasta kokemuksesta. Tärkeintä on halu oppia ja kehittää itseään.

Mikä tekee tästä valmennuksesta erityisen?

Keskitymme konkreettisiin tuloksiin ja tarjoamme strategioita, jotka on testattu toimiviksi kiinteistömarkkinoilla. Tavoitteenamme on auttaa sinua saavuttamaan sijoitustavoitteesi.