+358 40 1259 291

Autonomisen Hotellin Salaisuudet: Tuottojen Maksimointi

18 joulu, 2023 - Kirjoittaja: Janne Immonen

Autonomisen Hotellin Salaisuudet: Tuottojen Maksimointi

Katso youtube video

Tervetuloa Autonomisen Hotellin Maailmaan

Hei, olen Janne Immonen, yrittäjä ja kiinteistö- sekä asuntosijoittaja. Matkallani yrittäjänä olen kohdannut monia haasteita ja oppinut arvokkaita opetuksia, erityisesti autonomisten hotellien saralla. Minulla on oma autonomisen hotellin konsepti Varkaudessa, Hotelli Vanha Postitalo, sekä useita kalustettuja asuntoja Jyväskylässä. Tässä blogissa jaan kokemuksiani ja oivalluksiani siitä, miten voit maksimoida tuottosi autonomisella hotellilla.

Autonomisen Hotellin Konsepti

Autonomiset hotellit ovat tulevaisuuden majoitusmuoto. Ne ovat kiinteistöjä, jotka on muunnettu hotellikäyttöön ilman perinteistä henkilökuntaa paikan päällä. Kaikki, sisäänkirjautumisesta lähtien, on automatisoitu. Asiakkaat saavat sisäänkirjautumisohjeet sähköisesti, esimerkiksi tekstiviestillä tai WhatsAppin kautta, ja pääsevät huoneisiinsa koodilla. Tämä malli on erityisen hyödyllinen pienemmillä paikkakunnilla, joilla ei ole varaa pitää henkilökuntaa töissä jatkuvasti.

Henkilökunnan Hallinnan Haasteet

Yksi suurimmista haasteista hotellialalla on henkilökunnan hallinta. Autonomisissa hotelleissa tämä ongelma ratkaistaan automatisoinnin avulla, mikä vähentää myös stressitasoja ja parantaa yrittäjän hyvinvointia.

Teknologia Autonomisessa Hotellissa

Autonomisen hotellin pyörittäminen vaatii useita ohjelmia ja järjestelmiä. Oma kokoonpanoni koostuu viidestä kymmeneen eri ohjelmasta, mukaan lukien keskusyksikkö, automaattilukot, viestintäjärjestelmät, maksujärjestelmä ja nettisivu. Kun teknologia on integroitu, se helpottaa elämää ja liiketoimintaa merkittävästi.

Asiakkaan Itsenäinen Matka

Yksi suurimmista eduista on asiakkaan itsenäinen matka hotellissa. Asiakkaat arvostavat vapautta saapua ja poistua heille sopivana aikana. Autonomisissa hotelleissa tämä on mahdollista ilman henkilökunnan apua.

Kysyntä Autonomisille Hotelleille

Markkinatutkimus osoittaa, että kysyntä autonomisille hotelleille kasvaa. Sekä yritykset että yksityishenkilöt etsivät kustannustehokkaita majoitusvaihtoehtoja. Autonomiset hotellit tarjoavat ratkaisun tähän tarpeeseen, mahdollistaen samalla asukkaille kodinomaisen kokemuksen.

Investoinnin Tuotto

Investoinnin tuotto riippuu monista tekijöistä, kuten lukkojen ja järjestelmien kustannuksista. Vaikka alkuperäinen investointi voi olla suuri, se maksaa itsensä takaisin melko nopeasti, erityisesti kun henkilökuntakulut vähenevät. Itse huomasin, että hotellien operointi muuttui huomattavasti tehokkaammaksi, kun siirryin autonomiseen malliin.

Yhteenveto ja Kutsu Oppimismatkalle

Autonomiset hotellit ovat innovatiivinen ja kannattava tapa lähestyä hotellialaa. Jos haluat oppia lisää tai olet kiinnostunut autonomisen hotellin perustamisesta, suosittelen Next Level Real Estate -videokurssiani https://rockyourday.fi/nextlevelrealestate/

Kurssilla käymme läpi kaikki tarvittavat järjestelmät ja annamme vinkkejä, miten voit aloittaa oman autonomisen hotellisi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat keskustella mahdollisuuksista tai tarvitset apua autonomisen hotellin perustamisessa
+358 401259 291 Janne@rockyourday.fi

Kiitos, että luit tämän. Jaa ajatuksiasi kommenteissa ja seuraa lisää päivityksiä. Muista, että autonomisessa hotellissa piilee tulevaisuuden mahdollisuudet!

Kirjailijasta

Janne Immonen

Janne Immonen on sociaalisesta mediasta ja TV:Stä tuttu sekä Rock Your Day:n perustaja. Janne on myös:

  • Valmentaja
  • Juuri EXITIN tehnyt yrittäjä
  • Hotellin omistaja
  • Kirjailija.

Vuonna 2015 Janne perusti ensimmäisen yrityksen, osti 12 asuntoa 1.vuoden aikana, joiden ansiosta pystyi jäämään töistä pois ja keskittymään yrityksen kasvattamiseen. Kalustettuja asuntoja tarjoava yritys nousi liikevaihdossa 2 milljoonan euron luokkaan ja maaliskuussa 2022 Janne myi yrityksensä ja teki EXITIN. Tämän aikana Janne on ollut useassa lehdessä, radiossa sekä mm. Diili-ohjelmassa. Tätä nykyä keskittyy valmentamiseen sekä uusien asioiden kehittämiseen.

INSPIRAATIOTA: