+358 40 1259 291

Kalusta AIRBNB-asuntosi Kuin Pro

27 marras, 2023 - Kirjoittaja: Janne Immonen

Olen yrittäjä ja intohimoinen kiinteistö- ja Airbnb-sijoittaja. Tänään haluan jakaa kanssasi tärkeitä vinkkejä Airbnb-asunnon kalustuksesta ja miten tehdä oikeita valintoja, jotka tuovat lisäarvoa sekä sinulle että vuokraajillesi.

Keittiön Kalustus: Avainasemassa

Aloitetaan keittiöstä, joka on yksi tärkeimmistä tiloista Airbnb-asunnossa. Täällä on muun muassa mokkamasteri, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Tärkeää on varmistaa, että kaikki perustarvikkeet, kuten haarukat, veitset ja viinipullonavaajat, ovat paikoillaan. Pieneltä tuntuva asia, kuten viinipullonavaaja, voi olla yllättävän tärkeä; sen puuttuminen on johtanut useisiin asiakaspalvelupuheluihin!

Makuuhuone: Mukavuus Ensin

Makuuhuoneissa panostamme laadukkaisiin sänkyihin ja pimennysverhoihin. Olen oppinut kantapään kautta, että halvoista sängyistä ja puuttuvista pimennysverhoista tulee valituksia. Investoimalla laadukkaisiin sänkyihin ja pimennysverhoihin olemme vähentäneet valitusten määrää ja parantaneet asiakkaiden tyytyväisyyttä.

Taide ja Tunnelma

Kotiin tuomamme taide, kuten Unski Antti Immosen maalaamat taulut, tuovat asuntoihin lämpöä ja kodikkuutta. Taide ei ole pakollista, mutta se luo ainutlaatuista ilmettä ja viihtyisyyttä.

Kylpyhuone ja Sauna

Jopa yksityiskohdat, kuten kylpyhuoneen kuivaimet ja saunaliinat, ovat tärkeitä. Näiden puute voi aiheuttaa pettymyksiä asiakkaille. Tässä on jälleen esimerkki siitä, miten pienet yksityiskohdat voivat vaikuttaa suuresti kokonaiskokemukseen.

Kalustuksen Suunnittelu

Koko prosessin aikana on tärkeää suunnitella etukäteen, ottaen huomioon kuinka monta henkilöä asunto palvelee ja mitä kaikkea haluat tarjota. Oikeanlainen suunnittelu ja hankinnat ovat avainasemassa

Haluatko Oppia Lisää?

Tutustu kattavaan Airbnb-kurssiini, jossa opastan sinut askel askeleelta läpi Airbnb-asunnon tehokkaan kalustamisen ja hallinnan saloihin. Kurssilla käydään tarkasti läpi, miten kalustaa asunto optimaalisesti, mistä hankkia kalusteet parhaimpaan hintaan, ja miten maksimoida vuokraustoiminnan tuotot. Tämä on loistava mahdollisuus säästää aikaa, rahaa ja välttää yleisimmät virheet. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja liity kurssille nyt

Kirjailijasta

Janne Immonen

Janne Immonen on sociaalisesta mediasta ja TV:Stä tuttu sekä Rock Your Day:n perustaja. Janne on myös:

  • Valmentaja
  • Juuri EXITIN tehnyt yrittäjä
  • Hotellin omistaja
  • Kirjailija.

Vuonna 2015 Janne perusti ensimmäisen yrityksen, osti 12 asuntoa 1.vuoden aikana, joiden ansiosta pystyi jäämään töistä pois ja keskittymään yrityksen kasvattamiseen. Kalustettuja asuntoja tarjoava yritys nousi liikevaihdossa 2 milljoonan euron luokkaan ja maaliskuussa 2022 Janne myi yrityksensä ja teki EXITIN. Tämän aikana Janne on ollut useassa lehdessä, radiossa sekä mm. Diili-ohjelmassa. Tätä nykyä keskittyy valmentamiseen sekä uusien asioiden kehittämiseen.

INSPIRAATIOTA: