+358 40 1259 291

Miten löydät kovan motivaation Nopeasti? Nämä 3 Tekniikkaa mitkä auttavat sinua menestymään.

14 kesä, 2022 - Kirjoittaja: Janne Immonen
Miten löydät kovan motivaation Nopeasti? Nämä 3 Tekniikkaa mitkä auttavat sinua menestymään.

Voi olla välillä vaikeaa pitää yllä korkeaa motivaatiota päivästä toiseen, erityisesti jos kohtaat haastavia tilanteita, tehtäviä tai vaikka tavoite vaikuttaa vaan olevan liian kaukana.

Kuitenkin jos käytät näitä seuraavia tekniikoita yhdessä on mahdollista löytää motivaatio nopeasti ja saavuttaa menestystä.

  1. Muista aina tavoitteesi ja se mitä haluat elämältä. Jos et näitä tiedä tai muista motivaation on varmasti hukassa kun et tiedä minkä takia mennä eteenpäin. Kirjoita siis tavoitteesi paperille aina kun tunnet että motivaatio on hukassa.
  2. Kun tiedät tavoitteesi mieti mitä voit tehdä nyt saman tien. Se voi olla vaikka aivan pieni asia. Puhelinsoitto, suunnitelman tekeminen, ihan melkein mitä vaan mikä liittyy tavoitteesi jotta pääset sitä kohti etkä ole paikallaan. MIeti nyt mikä asia se sinulla voi olla?
  3. Mieti mistä sinun pitää luopua? Mitkä asiat on sinun tavoitteiden esteenä. Ne voi olla mm.huonot ruoka ja juomatavat, liiallinen Netflixin katsominen tai vaikka liiallinen sosiaali median ja uutisten katsominen. Mistä sinun siis pitää luopua?

Siis jos haluat saada kovan motivaation nopeasti, sitten sinun tulee kokeilla näitä kolmea taktiikkaa. Jos haluat tietää enemmän, olen kirjoittanut uuden kirjan Rock Every Day – Näin Sytytät Motivaation kipinän. Klikkaa täältä katsoaksesi lisää.

Kirjailijasta

Janne Immonen

Janne Immonen on sociaalisesta mediasta ja TV:Stä tuttu sekä Rock Your Day:n perustaja. Janne on myös:

  • Valmentaja
  • Juuri EXITIN tehnyt yrittäjä
  • Hotellin omistaja
  • Kirjailija.

Vuonna 2015 Janne perusti ensimmäisen yrityksen, osti 12 asuntoa 1.vuoden aikana, joiden ansiosta pystyi jäämään töistä pois ja keskittymään yrityksen kasvattamiseen. Kalustettuja asuntoja tarjoava yritys nousi liikevaihdossa 2 milljoonan euron luokkaan ja maaliskuussa 2022 Janne myi yrityksensä ja teki EXITIN. Tämän aikana Janne on ollut useassa lehdessä, radiossa sekä mm. Diili-ohjelmassa. Tätä nykyä keskittyy valmentamiseen sekä uusien asioiden kehittämiseen.

INSPIRAATIOTA: