+358 40 1259 291

Miten Menestyt Työssäsi ja Bisneksessä: 4 taktiikkaa, jotka auttavat sinua pääsemaan eteenpäin.

14 kesä, 2022 - Kirjoittaja: Janne Immonen

Oletko miettimässä miten pääset eteenpäin työssäsi tai yrityksessäsi? Olet joko vasta aloittamassa tai ollut samassa työpaikassa tai yrityksen omistajana ja sinusta tuntuu ettei asiat etene. Seuraa näitä neljää taktiikkaa jotta menestyt.

 

  1. Tiedä aina mitä olet tekemässä eri aikoina. Suunnittele työsi ja jos ihan kuka tahansa kysyy mitä olet tekemässä nyt ja seuraavaksi niin vastaus tulee kuin tykin suusta. Työn suunnittelua ei ole aina helppoa, mutta kun sen tekee niin se antaa fokusta ja energiaa sekä ennen kaikkea pomosi tai asiakkaasi kyllä huomaa sen. Suunnittele siis työsi. Aina voi tulla pientä elämistä mutta se kuuluu asiaan.
  2. Tee ehdotuksia, älä kysy miten asiat tehdään. Monet työntekijät haluavat päästä pomon “juttusille” ja tuoda itseään esille. Mikä on ihan hyvä asia. Minä tiedän olen itsekin sortunut tähän virheeseen ja muistan kyllä sen ajan pomon turhautumisen. Toisaalta myös monet työntekijät ovat tulleet useasti luokseni ilman oikeaa asiaa.  Älä kuitenkaan sorru siihen virheeseen että juokset kuormittamassa pomoasi tai asiakastasi turhanpäiväisillä asioilla tai kysymyksillä kun sinulla on tylsää. Kun haluat jutella pomollesi tai asiakkaallesi katso että sinulla on oikeata asiaa ja sinulla ehdotus valmiina miten jokin asia tehdään.
  3. Selvitä asiat. Monta kertaa töissä ja busineksessä tulee asioita eteen mistä meillä ei ole oikeasti oikeaa tietoa ja asiat pitäisi kuitenkin tehdä. Mitä sitten? Menenko heti pomolta taas kysymään miten tämä tehdään? Mieti alkuun kenellä voisi olla tietoa tästä asiasta? Google?, joku toinen työntekijä, vanha koulukaverisi, lakimiehesi?  Itse olen monta kertaa selvittänyt samaa asiaa monesta eri lähteestä saadakseni siihen eri kulmia ja niistä muodostanut oman näkemykseni ja mennyt eteenpäin. Kaikki riippuu tietysti selvitettävän asian koosta ja laadusta
  4. Opiskele jatkuvasti. Opiskelu ei lopu koulusta valmistautumiseen. Pärjätäksesi nykymaailman työelämässä sinun pitää jatkuvasti kouluttaa itseäsi. Aivan oikein sinun eikä kenenkään muun.  Kun opiskelet jatkuvasti, luet kirjoja, katsot videovalmennus sinä kehityt joka päivä. Sinusta tulee energisempi, tehokkaampi, vähemmän stressaava. Onko sen arvoista panostaa itseesi? No on todellakin. Tämä jos mikä voi muuttaa sinun koko elämäsi.
  5. Etkö ole saanut sitä palkankorotusta tai ylennystä mistä olet aina haaveillut? Jotain varmaan silloin puuttuu vielä. Sinun pitää kysyä, sinun pitää hakea. EIkä vain odottaa ja toivoa että jotain tapahtuu.

Haluan että sinä menestyt Työssäsi ja Busineksessäsi ja sen vuoksi olen tehnyt uuden Videovalmennuksen Menesty Työssässi ja Busineksessä. Katso nyt lisää täältä.

Kirjailijasta

Janne Immonen

Janne Immonen on sociaalisesta mediasta ja TV:Stä tuttu sekä Rock Your Day:n perustaja. Janne on myös:

  • Valmentaja
  • Juuri EXITIN tehnyt yrittäjä
  • Hotellin omistaja
  • Kirjailija.

Vuonna 2015 Janne perusti ensimmäisen yrityksen, osti 12 asuntoa 1.vuoden aikana, joiden ansiosta pystyi jäämään töistä pois ja keskittymään yrityksen kasvattamiseen. Kalustettuja asuntoja tarjoava yritys nousi liikevaihdossa 2 milljoonan euron luokkaan ja maaliskuussa 2022 Janne myi yrityksensä ja teki EXITIN. Tämän aikana Janne on ollut useassa lehdessä, radiossa sekä mm. Diili-ohjelmassa. Tätä nykyä keskittyy valmentamiseen sekä uusien asioiden kehittämiseen.

INSPIRAATIOTA: