+358 40 1259 291

Miten sijoitat asuntoihin yrityksen kautta

13 marras, 2023 - Kirjoittaja: Janne Immonen

Miten sijoitat asuntoihin yrityksen kautta


Katso Youtube video klikkaamalla kuvaa

Aloittaminen Yrittäjänä

Minun tarinani sijoittamisessa alkoi vuonna 2015, kun ostin ensimmäiset asunnot yritykseni kautta. Aluksi se tuntui haastavalta, sillä pankit vaativat vakuuksia ja monia muita ehtoja. Onnistuin kuitenkin lopulta ostamaan 3 asuntoa ilman käsirahaa.

Ensimmäinen Suuri Askel

Kun samasta taloyhtiöstä tuli myyntiin toinen asunto huomattavasti korkeammalla hinnalla, käytin tätä tietoa hyväkseni pankkineuvotteluissa. Tämän seurauksena sain rahoitettua kolme uutta asuntoa, jotka alkoivat tuottaa vuokratuloja firmalleni heti. Näiden asuntojen avulla sain yritykseni pyörimään ja laajensin sen toimintaa.

Kalustettujen Asuntojen Tarjoaminen

Kun ihmiset kuulivat, että minulla oli vuokra-asuntoja, alkoi puhelin soida. Sain kyselyitä erityisesti kalustetuista asunnoista, ja päätin ryhtyä tarjoamaan niitä. Tämä päätös osoittautui menestyksekkääksi, sillä kalustetut asunnot ovat erittäin kysyttyjä.

Uudiskohteiden Sijoittaminen

Minulla on erityinen mieltymys uudiskohteisiin. Ne ovat hyvä sijoitus, koska lainan takaisinmaksu ei näy yritykseni taseessa, mikä helpottaa talouden hallintaa. Lisäksi olen voinut neuvotella parempia diilejä yrityksenä, kuten ostaa sängyt suoraan tehtaalta.

Laajentaminen ja Verotuksen Hyödyntäminen

Olen laajentanut sijoitustoimintaani ostamalla kokonaisia asuintaloja ja hyödyntänyt yrityksen kautta sijoittamisen verotuksellisia etuja. Yrityksen kautta sijoittaminen mahdollistaa myös paremmat lainaehdot ja verovähennykset.

Opastusta ja Kurssia Tarjolla

Haluaisin jakaa oppimani tiedot ja kokemukset kanssanne. Olen luonut kurssin, jossa käydään läpi asuntosijoittamisen eri aspekteja yrityksen näkökulmasta. Kurssi kattaa kaiken verotuksesta ja lainoista aina kokonaisten kerrostalojen ostamiseen. Kiitos ja Kutsu Kurssille Kiitos, että katsoitte videoni. Jos olette kiinnostuneita oppimaan lisää, suosittelen kurssiani, joka on täynnä hyödyllistä tietoa. Toivon näkeväni teidät kurssilla ja tulevilla videoillani!

https://rockyourday.fi/nextlevelrealestate/

Kirjailijasta

Janne Immonen

Janne Immonen on sociaalisesta mediasta ja TV:Stä tuttu sekä Rock Your Day:n perustaja. Janne on myös:

  • Valmentaja
  • Juuri EXITIN tehnyt yrittäjä
  • Hotellin omistaja
  • Kirjailija.

Vuonna 2015 Janne perusti ensimmäisen yrityksen, osti 12 asuntoa 1.vuoden aikana, joiden ansiosta pystyi jäämään töistä pois ja keskittymään yrityksen kasvattamiseen. Kalustettuja asuntoja tarjoava yritys nousi liikevaihdossa 2 milljoonan euron luokkaan ja maaliskuussa 2022 Janne myi yrityksensä ja teki EXITIN. Tämän aikana Janne on ollut useassa lehdessä, radiossa sekä mm. Diili-ohjelmassa. Tätä nykyä keskittyy valmentamiseen sekä uusien asioiden kehittämiseen.

INSPIRAATIOTA: