+358 40 1259 291

Paljonmaksoi Rolex

6 marras, 2023 - Kirjoittaja: Janne Immonen

Alkuasetelmat luksuskellon hankinnassa


KATSO YOUTUBE VIDEO KLIKKAAMALLA KUVAA

Muutama vuosi sitten tuli hetki, kun päätin ottaa selvää, mitä todellisuudessa maksaisi unelma kellon ranteeseen saaminen. Rolex oli merkki, joka usein toistui keskusteluissa ja unelmissa, mutta itse ostoprosessiin asti en ollut uskaltanut edes harkita astumista. Ajatus luksusliikkeeseen menemisestä oli aluksi pelottava; kysymykset ja epävarmuudet hinnasta sekä omasta uskalluksesta pyörivät mielessä. Kuitenkin uteliaisuus voitti, ja päätin ottaa selvää, mitä seuraisi rohkeudesta astua kelloliikkeeseen.

Kaupassa käynnin pelko ja ensikosketus Rolex-kelloihin

Kelloliikkeeseen astuminen oli jännittävää melkein pelottavaa. Kellojen hinnat vaihtelivat kymmenistä tuhansista ylöspäin, mikä sai minut kyseenalaistamaan, olinko todella valmis tähän. Kellon sovitus ja kysymykset myyjälle antoivat konkreettisen tuntuman siitä, millaista olisi omistaa tällainen ajanmittari. Kysyin jopa alennusta, vaikkakin tiesin sen olevan epätodennäköistä. Lopulta en vielä tuolloin ollut valmis tekemään hankintaa, vaikka varaa olisi ollut. Ja se kostautui melkein välittömästi

Ostopäätökseen johtaneet tapahtumat

Päätöksen olla ostamatta kelloa seurasi vaihe, jossa liiketoimintani alkoi yskähdellä. Kauppoja ei syntynyt, ja rahaa virtasi tililtä enemmän ulos kuin sisään. Aloin miettiä, olinko tehnyt virheen jättäessäni kellon hankkimatta.

Kohtalon ohjaamat askeleet takaisin liikkeeseen

Kohtalo puuttui peliin, kun olimme vaimon kanssa Helsingissä ja törmäsin sattumalta Rolex-liikkeeseen. Siellä kokeilin jälleen kelloja ja aloin ymmärtää, ettei unelman toteutumisen tarvitse olla niin kaukaista.

Kellon hankinnan vaikutus ja seuraukset

Kellokaupassa vallitsi jännitys, mutta tein ostopäätöksen – se oli tehtävä bisneksen ja oman mielenrauhani vuoksi. Ostoprosessin jälkeen koin helpotusta, vaikka samalla pelkäsin, miten uuden arvoesineen kanssa tulisi toimia. Uskon kuitenkin, että kello vaikutti positiivisesti oman “rahavärähtelyni” tasooni.  Olin tosi innoissani kun kello alkoi heti “toimia” jo kotimatkalla kaverini soitti että oli laittanut kymppitonnin tililleni ja pahoitteli että oli vähän myöhässä.  Se alkoi näkyä liiketoiminnassa, kun diilejä alkoi syntyä ja liiketoiminta lähti nousuun. Sekä samalla huomasin ettei kellon osto näkynyt lopulta tilillä.

Kellon merkitys henkilökohtaisessa elämässä

Rolexin merkitys on moninainen. Se on paitsi arvokas esine, myös henkilökohtaisen menestyksen ja itsevarmuuden symboli. Kello on tuonut mukanaan myös uutta arvostusta ja itsevarmuutta – se lisää omaa “rahatärinää”, ja sen myötä on avautunut uusia mahdollisuuksia.

Investointina Rolex

Rolex ei ole pelkästään kallis hankinta, vaan myös sijoitus. Sen arvo säilyy ja voi jopa kasvaa ajan myötä. Ja itselle on yksi sijoitus muiden joukossa.

Kokemukseni opetukset ja ajatukset muille

Tämä kokemus on opettanut, että joskus on uskallettava ottaa se suuri askel kohti unelmiaan. Se voi vaikuttaa pelottavalta, mutta se voi myös avata uusia ovia ja mahdollisuuksia. Rolex on ollut minulle enemmän kuin kello – se on ollut rohkeuden ja onnen symboli. Tämän kokemuksen myötä uskon, että omistamani asiat voivat todella vaikuttaa elämään positiivisesti ja tuoda mukanaan uusia tuulia.

Aloita tänään oma matkasin Real Estate Next Level kurssilla kohti omaa taloudellista vapauttasi:

Next Level Real Estate – Ammattimainen Asuntosijoittaminen

 

 

Rolex Janne Immonen

Kirjailijasta

Janne Immonen

Janne Immonen on sociaalisesta mediasta ja TV:Stä tuttu sekä Rock Your Day:n perustaja. Janne on myös:

  • Valmentaja
  • Juuri EXITIN tehnyt yrittäjä
  • Hotellin omistaja
  • Kirjailija.

Vuonna 2015 Janne perusti ensimmäisen yrityksen, osti 12 asuntoa 1.vuoden aikana, joiden ansiosta pystyi jäämään töistä pois ja keskittymään yrityksen kasvattamiseen. Kalustettuja asuntoja tarjoava yritys nousi liikevaihdossa 2 milljoonan euron luokkaan ja maaliskuussa 2022 Janne myi yrityksensä ja teki EXITIN. Tämän aikana Janne on ollut useassa lehdessä, radiossa sekä mm. Diili-ohjelmassa. Tätä nykyä keskittyy valmentamiseen sekä uusien asioiden kehittämiseen.

INSPIRAATIOTA: