+358 40 1259 291

Räjäytä vuosi 2024: 5 askelta kohti unelmiasi

1 tammi, 2024 - Kirjoittaja: Janne Immonen

Räjäytä vuosi 2024: 5 askelta kohti unelmiasi

5 askelta kohti unelmiasi. Katso youtube video täältä.

 

Tervetuloa Janne Immonen ja Rock Your Day – Terveiset Thaimaasta

Terveisiä täältä Thaimaan Pattayalta! Nyt, kun vuosi on vaihtumassa, haluan antaa kaikille vinkkejä siitä, miten voitte räjäyttää vuoden 2024. Samalla kerron, kuinka voit rakentaa omia bisneksiäsi vapautta edistävällä tavalla, vaikka Thaimaasta käsin.

Kiinnostako Vuoden 2024 Räjäyttäminen?

Kiinnostaako teitä kuulla lisää? Jos kiinnostaa, laittakaa kommentit alle. Pattayalta käsin, kaupungin sykkeessä ja yöelämän lomassa, esittelen teille, kuinka voit saavuttaa omat tavoitteesi ja nauttia elämästä täysin rinnoin.

Thaimaan Viehätys ja Bisneksen Pyörittäminen Kaukaa

Minä itse tykkään Thaimaan selkeästä yöstä ja päivästä. Aamulla on pimeää, sitten aurinko nousee ja laskee taas ennen kuutta. Tämä rytmi antaa elämään selkeyttä. Vaikka nyt on joulukin, pyöritän täältä käsin asunto- ja hotellibisneksiäni.

Askel Askeleelta Kohti Vuoden 2024 Tavoitteita

Tiedä Mitä Haluat

Ensimmäinen askel on tietysti tietää, mitä haluat tulevalta vuodelta ja elämältäsi. Ota kynää ja paperia ja kirjoita kymmenen asiaa, mitä haluat saavuttaa. Tämä auttaa hahmottamaan tavoitteitasi.

Tekemisen Tärkeys

Kun olet valinnut tavoitteesi, ala tehdä niiden eteen töitä. Suunnittele, tee päätöksiä, ja ennen kaikkea toimi. Tekeminen on avain unelmiesi saavuttamiseen.

Suunnitelman Merkitys

Kirjoita Suunnitelma

Kun olet päättänyt, mitä haluat, kirjoita ylös kaikki, mitä voit tehdä sen eteen. Pienetkin askeleet vievät sinua kohti päämäärääsi. Älä anna epävarmuuden estää sinua, vaan kirjoita suunnitelmasi ja ala toimia.

Uskomusten Voima

Uskomukset voivat rajoittaa, mutta myös vapauttaa. Kun uskot itseesi ja tavoitteisiisi, alat nähdä mahdollisuuksia, joita et aiemmin huomannut. Oma uskomukseni uuden kerrostalon hankkimisesta muuttui toiminnan myötä.

Inspiraation Ja Motivaation Löytäminen

Visualisoi Lopputulema

Kuvittele itsesi saavuttamassa tavoitteesi. Miltä se tuntuu? Mitä näet ympärilläsi? Tämä visualisointi auttaa sinua tuntemaan tavoitteen todellisempana ja saavutettavampana.

Kuuntele Intuitiotasi

Inspiraatiot ja ideat voivat tulla milloin vain. Ole valmis tarttumaan niihin heti. Pidä muistivihkoa lähellä ja kirjaa ylös kaikki ideat.

Ota Vastuu Omasta Onnestasi

Tee Omia Päätöksiä

Älä odota muiden hyväksyntää tai lupaa toimia. Sinun on otettava vastuu omasta polustasi ja tehtävä omat päätöksesi. Oma päätökseni ostaa kerrostalo ilman muiden mielipiteitä oli yksi elämäni parhaista päätöksistä.

Lopuksi: Nauti Matkastasi

Lepoa ja Inspiraatiota Pattayalta

Näissä maisemissa lepää mieli ja silmä. Kun olet rentoutunut ja avoin, ideat ja inspiraatiot voivat virrata vapaasti. Luo itsellesi ympäristö, jossa voit nauttia elämästä ja työstäsi.

Loppusanat

Toivon teille kaikille menestyksekästä uutta vuotta. Katso tämä video useita kertoja, ota vinkit käyttöön ja ryhdy toimeen. Muistakaa, että pienetkin askeleet vievät teitä kohti unelmianne. Mieletöntä uutta vuotta kaikille!

Kirjailijasta

Janne Immonen

Janne Immonen on sociaalisesta mediasta ja TV:Stä tuttu sekä Rock Your Day:n perustaja. Janne on myös:

  • Valmentaja
  • Juuri EXITIN tehnyt yrittäjä
  • Hotellin omistaja
  • Kirjailija.

Vuonna 2015 Janne perusti ensimmäisen yrityksen, osti 12 asuntoa 1.vuoden aikana, joiden ansiosta pystyi jäämään töistä pois ja keskittymään yrityksen kasvattamiseen. Kalustettuja asuntoja tarjoava yritys nousi liikevaihdossa 2 milljoonan euron luokkaan ja maaliskuussa 2022 Janne myi yrityksensä ja teki EXITIN. Tämän aikana Janne on ollut useassa lehdessä, radiossa sekä mm. Diili-ohjelmassa. Tätä nykyä keskittyy valmentamiseen sekä uusien asioiden kehittämiseen.

INSPIRAATIOTA: